Головна » 2021 » Березень » 30 » Засідання обласного методичного об’єднання викладачів вокалу мистецьких шкіл області
18:53
Засідання обласного методичного об’єднання викладачів вокалу мистецьких шкіл області

Засідання обласного методичного об’єднання
викладачів вокалу мистецьких шкіл області 

      26 березня 2021 року у форматі он-лайн конференції відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів вокалу мистецьких шкіл області на якому презентувалася навчальна програма з напряму «Академічний сольний спів» викладача-методиста Львівської ДМШ № 2 Надії Ватаманюк.
       Про особливості роботи над голосом з дітьми різного віку ділилася думками голова обласного методичного об’єднання викладачів вокалу, викладач-методист Львівської ДМШ №1 ім. А.Кос-Анатольського Наталя Козяр. Доповідач озвучила ряд питань, які стосуються психофізичних та вікових особливостей учнів, про вплив сенситивних змін у роботі з голосовим апаратом та особливості підбору програмного репертуару з урахуванням індивідуального підходу до кожного з учнів.
       Авторську збірку «Тобою пісне дихаю, живу…» представила викладач Городоцької ДМШ Ліліана Бабкевич. 
    Учасники методичного об’єднання провели обговорення доцільності виокремлення викладачів, які працюють у жанрі естрадного вокалу в окремий напрямок з необхідністю написання орієнтованих програмних вимог та обрали відповідальних осіб за написання даної програми. Ними стали викладач-методист Львівської ДМШ № 2 Наталія Багрій та старший викладач Львівської ДШМ № 5 Ірина Леськів. 
    У роботі засідання брали участь голова відділу вокального співу Львівського фахового музичного коледжу ім. С.Людкевича Віра Колтун та Марта Лозинська - заслужений працівник культури України, викладач-методист класу вокалу Львівського музичного фахового коледжу ім. С. Людкевича відділу "Музичне мистецтво естради", старший викладач класу вокалу Львівської національної музичної академії ім. М. Лисенка кафедри джазу та популярної музики.
    Доповідач озвучила ряд питань, які стосуються психофізичних та вікових особливостей учнів, у зв'язку з тим вплив сензативних змін у роботі з голосовим апаратом та особливості підбору програмного репертуару з урахуванням індивідуального підходу до кожного з учнів.

-    Презентовано збірки викладача Городоцької музичної школи Ліліани Бабкевич «Тобою, пісне, дихаю, живу…»

-    Проведено обговорення доцільності виокремлення викладачів, які працюють у жанрі естрадного вокалу в окремий напрямок з необхідністю написання орієнтованих програмних вимог. Відповідальні за написання: викладач - методист ДМШ 2 (м. Львова) Наталія Багрій та старший викладач ДШМ 5 (м. Львова) Ірина Леськів. Куратор - Марта Лозинська - Заслужений працівник культури України, викладач класу вокалу Львівського музичного фахового коледжу ім. С. Людкевича відділу "Музичне мистецтво естради" , старший викладач класу вокалу Львівської національної музичної академії ім. М. Лисенка кафедри джазу та популярної музики.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 338 |
Форма входу
Категорії розділу
НОВИНИ [329]
КОНКУРСИ 2022
КОНКУРСИ 2022
КУРСИ
ВЕБІНАРИ 2022
Акрополіс
Календар
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
facebook.com
ЛОДА
МКУ
УКФ
Методичний центр
Рада директорів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0